Какво я отблъсква и три неща за твоята лична хигиена, на които да обърнеш внимание, за да я впечатлиш

Когато си харесаш някое момиче обикновено мислиш за това, какво в нея те впечатлява – колко е красива, умна, атлетична, или пък за невероятната ѝ усмивка, за това колко добре изглежда с тази къса рокличка и какво ли още не. За да я спечелиш обаче трябва да обърнеш внимание и на някои други неща, за които ще си говорим в този пост. Най-важното и малко по-обширно е личната ти хигиена. Това може да е най-силния ти коз и най-голямата ти слабост. Това определено е тема, за която трябва да мислиш не само ако ще сваляш мацка, но и постоянно. Просто сега си говорим за специфичния момент, когато трябва да си екстра съобразителен.

Говорим си за специфичния момент, когато трябва да си екстра съобразителен.

В този пост има няколко вълшебни думички и те са шампоан, сапун и нокторезачка. Доста прости, лесни за набавяне и използване, но вършат чудеса. Те са трите ключа към хигиената, която трябва да постигнеш и спазваш, за да имаш шанс да спечелиш дамата, по която си падаш.

Как да ѝ се харесаш още от самото начало?

Естествено, че за да те хареса трябва да знаеш какво да ѝ говориш, да си уверен в себе си, да предвиждаш какво би ѝ харесало. Помисли обаче над факта, че дори да си човека с най-невероятното чувство за хумор и най-интересния живот, ако единственото нещо, което тя си мисли в твоята компания е колко силно миришеш на пот, то шансовете ти се стопяват драстично.

Дори да си от хората, които спазват висока лична хигиена и да си сигурен в тези неща, не спирай да четеш тук, а продължи и провери повторно всяко от нещата. Жените са с много по-развито обуняние от нас мъжете и с него шега не бива.

Когато приближаваш някоя жена, независимо дали в клуба, или новата колежка в офиса, тя има няколко секунди, в които да прецени дали иска да си говори с теб, или да направи всичко възможно, за да се измъкне веднага. Тук ще изброя няколко от първите неща, които ще забележи тя:

  1. Ноктите на ръцете ти – трябва да са добре подкъсени, без да са прекалено навътре и в никакъв случай не трябва да има каквато и да е мръсотия по тях, дори да работиш в сервиз за коли. Ако си бил на маникюр няма да навреди, а само ще ти спести сам да се занимаваш да пилиш с пилата, след като изпозлваш нокторезачка. И не – не е гейско, стига да не си сложил лак разбира се.
  2. Косата ти – ако имаш повече от 2-3 см коса, то ще си личи ако си се погрижил за нея. Не е важно дали си с конкретна прическа или не, а това косата ти да не е мръсна и мазна. Шампоан, за по-дългите коси балсам и следиш колко често я миеш. Всеки ден е прекалено много и ще увреди косата ти, а веднъж в седмицата, както може би се досещаш е крайно недостатъчно. Ако се погрижиш да си с прическа, това би било само плюс. Препоръчвам ти да отидеш на опитен фризьор, който да ти направи прическа според формата на лицето ти и после само да я поддържаш.
  3. Обувките ти – това не е част от магическите думи, но е сериозна част от личната ти хигиена, а и от стила ти. За него ще си говорим в някой от следващите постове, но със сигурност се погрижи да са чисти и съобразени с останалата част на облеклото ти. Жените гледат тези неща доста.
  4. Миризмата ти – докато се приближваш към нея, тя успява да огледа тези неща, но като вече си близо идва и финалния тест с носа, а там е и оценката с най-голяма тежест. Ако си забравил да изпозлваш сапуна, или душ гела отпадаш от класацията веднага. Също трябва да имаш предвид, че парфюма ти няма да прикрие миризмата на пот, а само я прави по-неприятна. Праните дрехи са от огромно значение, защото дори да си се изкъпал, ако си облякъл тениската от вчера помни, че си носиш и вчерашната миризма.
  5. Дъхът ти – да речем, че всичко до тук е изрядно и хигиената е на ниво. Забравиш ли за устата, прощаваш се с шансовете си, в момента в който я отвориш. Четка и паста за зъби, избягване на миризливи храни и използването на дъвки са тайните ти оръжия в случая. Освен това повярвай ми никой не харесва пожълтели зъби, а остатъците от храна по тях си е направо гнусна.

От тук нататък вече си ти, с чувството си за хумор, интелекта и атрактивния език на тялото.

Да преговорим за твоята хигиена

Душ със съответната козметика, за тяло и коса, ролон против изпотяване, прани дрехи, изрязани нокти, измити зъби и свеж стил с чисти обувки. За брадата и прическата можеш да прочетеш тук – Личен стил, визия и няколко съвета за това как да ги развиеш и поддържаш – Remington Durablade
Готов си, само ако искаш добави и малко парфюм за разкош, но не прекалявай – престараването води до почти същото безславно падение. Ако се изкъпеш в парфюм отново няма да го усещаш след пет минути, но всеки покрай който минеш ще се дави и няма да е във възторг. По-добре избери хубав и дълготраен парфюм от който да слагаш малко, отколкото някой, който изветрява за десет минути и за това се опитваш да се изкъпеш с него, за да изтрае повече. Така в дългосрочен план е по-изгодно финансово.

Сигурен съм, че ще има хора, които четейки тази статия ще си кажат, че не може да има мъже, които не знаят до толкова как да се грижат за личната си хигиена, но и аз и ти знаем, че ги има и даже са бая, така че помогни ми да я разпространим до повече хора, като я споделиш с приятелите си в социалните мрежи.

А ако искаш да следиш по изкъсо какво се случва с мен и съдържанието, което създавам можеш да следиш акаунтите ми в Instagram и Facebook, а за разни полезни и интересни съвети за фото и видео заснемане разгледай YouTube канала ми.

Остани себе си!
Продължавай да създаваш!
И до нови срещи в следващия пост.