Едно от нещата, за които искам да пиша в този блог е Lifestyle Design.Тази тема е странна за някои хора, но аз я намирам за доста интересна и полезна за себе си, а вероятно и за вас.

Първо да обясня какво е това животно “Lifestyle Design”.

Когато правиш нещо, за да подобриш начина си на живот, това е част от него. Ако всичките ти усилия и целта ти в живота, са да имаш разни скъпи играчки, като поредния Playstation или най-новия iPhone, това не е достатъчно да те направи интересен, или успешен човек. Основната цел на Lifestyle Design-а е да развие теб, твоят начин на мислене и цялостният ти мироглед към света. Когато подобряваш някое от тези неща, това ти помага да видиш по-голямата картинка вътре и около теб. Ако правиш това, всички хора наоколо ще забележат промяната и с времето ще я приемат и харесат. По-добрата част в този случай е, че когато в живота ти се появят нови хора, те ще виждат само твоето ново аз, без недостатъците от миналото. Работейки над себе си и развивайки се ще станеш по-интересен за всички и ще имаш по вълнуващио теми за разговор с околните.

Основната идея е нещо такова:

Пътувай повече, преживявай нови неща, говори за идеи, а не за хора и бъди щастлив с това, което имаш сега, живеейки без завист.

Ще пиша за Lifestyle Design от време на време и ще растем заедно, в тази голяма игра, наречена живот!

Последвай ме в Instagram, където поствам ежедневно, за да ме опознаеш по-добре.

Ако имаш някакви предложения, въпроси, или коментари – не се колебай да ми пишеш в коментарите под поста, или на лично в социалните мрежи – Facebook или Twitter