Доставка и Плащане

1. ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ
След като направите своята поръчка в нашия магазин – dannyspasov.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от вас имейл адрес.
Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и по време на официални празници.
За извършване на доставките използваме услугите на куриерска фирма “Еконт”, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.
Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерска фирма „Еконт“ в съответния град.
Всяка пратка е застрахована, като застраховката е за сметка на Продавача, застрахователната премия се изплаща на Продавача.
Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма „Еконт“, така че да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.
Цената за доставка е 6 лева (шест лева) с включен ДДС за доставка до офис на Еконт и 8 лева (осем лева) с включен ДДС за доставка до адрес.
 Доставката на продукти е безплатна за поръчки на стойност над 125 лв. с вкл. ДДС!
2. ПЛАЩАНЕ
Заплащането на поръчаната стока може да се извърши чрез „наложен платеж” – плащане в брой, с кредитна или дебитна карта на куриера при доставката;